Skywind - Háromnegyed órányi elképesztő játékmenet videó

Figyelem! Erős nosztalgikus érzés és ellenállhatatlan játszási vágy fenyegethet minden Morrowind és Skyrim rajongót, miután megtekinti az alábbi felvételeket! :) A videókon a Skywind című teljes konverziós modulból láthatunk egy majdnem háromnegyed órás játékmenet felvételt. A készítők azzal a céllal alkották meg a modot, hogy felélesszék a klasszikus Morrowind játékot a jóval modernebb Skyrim motorjával, és persze ahol lehet, fejlesszenek is rajta az eredetihez képest.

A videókat egy 'Rebelzize' nevű YouTube felhasználó készítette és osztotta meg a Skywind című mod aktuális kiadásáról. Természetesen a végleges változatban sokminden javítva lesz - például még nincs hangja pár NPC-nek -, de annyit már most lehet belőle látni, hogy minden Morrowind rajongó valószínűleg ismét több száz órát fog beletolni a Skyrim-be, ha megjelenik a Skywind mod.

Aki szeretné kipróbálni a Skywind című mod aktuális verzióját, az letöltheti a készítők weboldaláról. A mod használatához rendelkeznünk kell a Skyrim és a Morrowind játékokkal is (A Bloodmoon és Tribunal kiegészítőkkel együtt). Kalóz verzióval ne is próbálkozzunk, miután a mod a Steam Workshop keretén belül készül, így nem fog működni warez esetén.

Azóta történt

Előzmények