Premier előzetest kapott a Final Fantasy XIV: Heavensward

A PC-s játékosok az elmúlt években rengeteg olyan alkotás közül választhattak, amelyek kizárólag az interneten keresztül játszhatóak. Az online szerepjátékok közül az egyik legsikeresebb és leghíresebb a Blizzard konyhájában készül, de mindenki tudja, hogy nem csak World of Warcraftból áll a világ. 2010-ben a Square Enix a Final Fantasy XI után egy újabb MMO programot hozott el az érdeklődőknek.

Final Fantasy XIV azonban koránt sem lett olyan jó, mint amilyennek a fejlesztők képzelték, így úgy döntöttek, hogy teljesen átdolgozzák az alapokat, és Realm Reborn néven újra kiadják az alkotásukat. A döntés helyesnek bizonyult, olyannyira, hogy a népszerű szoftver napokon belül egy kiegészítővel bővül, a készítők pedig bemutatták a launch trailerét.

A kiegészítőben többek között egy új fajjal is lehet találkozni, valamint a maximum szintet már 60-ra emelik. Mindezek mellett akár saját léghajót is lehet majd építeni, valamint új területek is megnyílnak a leendő vásárlók előtt. A premierre nem kell már sokat várni, ugyanis június 23-tól nekikezdhetünk az új kalandoknak.

Azóta történt

Előzmények