Hirdetés

Nintendo hírek: Jön a Mario animációs mozifilm

Megtudtuk azt is, hogy szeptemberben indul az Online rendszer, valamint azt, hogy mobilokra érkezik a Mario Kart Tour.

Még csak február eleje van, de a Nintendo háza tájékáról máris ígéretesnek tűnő hírek érkeztek a minap. Megtudtuk, hogy a cég megállapodást kötött az Illuminationnel (Akik többek között a Gru és a Minion filmekért is felelősek) és együtt hozzák tető alá a Mario animációs mozifilmet. Részleteket egyelőre még nem tudunk, a producerek Shigeru Miyamoto és Chris Meledandri lesznek.

Hirdetés

Időközben kiderült, hogy a Nintendo továbbra is komoly tervekben gondolkodik a cég mobilos játékaival kapcsolatban, így a Super Mario Run után egy újabb hasonló alkotással lesznek gazdagabbak az Android és iOS felhasználók a jövőben. Jön a Mario Kart Tour, amely a hírek szerint 2019. márciusában jelenik meg.

 

Kicsit közelebbi van viszont a Nintendo Online rendszerének indulása, amely eredetileg már tavaly elindult volna, végül 2018-ra csúsztatta azt a Nintendo. Múlt hónap végén egy rövid szivárogtatás miatt megtudtuk, hogy ősszel lesz elérhető a fizetős szolgáltatás, ezt végre a minap a Nintendo is megerősítette hivatalosan. Indulás valamikor szeptemberben, részleteket egyelőre nem kaptunk.

 

  • Kapcsolódó cégek: