Nintendo 3DS-en is élvezetes lesz a Super Mario Maker

Amikor a 2014-es E3-on bejelentették a Super Mario Makert (akkor még Mario Maker címmel), rengeteg rajongónak felcsillant a szeme, hiszen ki ne akarna saját pályákat készíteni a kedvencéhez, mindezt a lehető legegyszerűbben? A Nintendónál úgy tűnik, hogy tudják mit szeretnének a játékosok, így rengeteg lehetőséget építettek a programba. Tavaly szeptemberben megjelent a Nintendo Wii U kiadás, napokon belül pedig érkezik a 3DS változat is.

Természetesen a kézikonzolos változat valamivel szerényebb lesz mint a nagy testvér, többek között mindössze csak 100 beépített pályát tartalmaz majd, de a lényeg amúgy is a saját ötletek alapján összeállított területeken lesz. Sajnálatos módon a saját kútfőből készített alkotásokat csak helyben tudjuk majd megosztani egymással, nem lehet őket feltenni az internetre. A Super Mario Maker Nintendo 3DS kiadása december 2-től lesz kapható Európában.

Azóta történt

Előzmények

  • Super Mario Maker teszt

    A Mario játékok az egyszerű platformozás ellenére mindig rendkívül addiktívak voltak, most pedig sokak örömére elérkezett az idő, hogy magunknak alkossunk pályákat a Super Mario Makerrel.