Napokon belül jön a Two Point Campus: Space Academy

Hamarosan végre van esélyünk kideríteni, hogy a Cheesy Gubbinok honnan jönnek igazából.

A Two Point Campus nagy bátorsággal oda tart, ahol még egy diák sem járt: az űrbe! A Two Point Studios Limited és a SEGA Europe Limited büszkén jelentették be, hogy a Two Point Campus: Space Academy, a kritikusok által is elismert iskolamenedzsment játék első nagy DLC-je december 6-án jelenik meg PC, PlayStation 4|5, Xbox One, Xbox Series X|S platformokra, valamint December 12-én Nintendo Switchre.

A Space Academy egy galaxisnyi új funkcióval érkezik, köztük három elképesztő campus helyszínnel, hat diáktípussal, hat új kurzussal és tanteremmel és sok, sok mással!

A játékosok a földönkívüli kalandjaikat Universe City-ben kezdhetik meg, miközben újraépítik Two Point County szebb napokat látott űrprogramját, hogy visszanyerje egykori dicsőségét, mivel szükség lesz a segítségedre a galaktikus védelmi vonalaknál, az interdimenzionális diplomáciában és a megye idegen életformák fogadására való felkészítésében. A Space Academy szintén elhozza a Two Point első megyén kívüli egyetemét egy gyanúsan sajtos aszteroidán, melyet megfoszthatsz a természetes (és ínycsiklandó) természeti kincseitől.

Az új tantermek, mint a Command Room elég magabiztosságot ad a diákjaidnak, hogy a phaserüket kábításra állítsák, míg a Battle Space feltüzeli a hangulatot és lehetővé teszi a tanulóidnak, hogy energiabotokkal csatázzanak. Be kell vonzanod földöntúli tehetséggel megáldott diákokat, hogy megtöltsd a kampuszod nem csak elképesztő űrhajósokkal és űrlovagokkal, hanem szintén űrlénydiákokkal, akik szomjaznak a galaxis tiltott tudásának megszerzésére... mint, hogy hogyan készülnek a Cheesy Gubbinok.

Előzmények

  • Two Point Campus teszt

    Néhány éve egy mafla betegségekkel teli kórház irányításában merülhettünk el, most pedig egy szintén nem normális egyetemi kampusz felépítése lesz a feladatunk.