Napi csaj - a szavazás

Végéhez közeledik sorozatunk, de talán a legfontosabb még hátra van. Segítség képen íme néhány kép és momentum a lányokról, de nyugodtan keressétek vissza az egyes részeket, nehogy elhamarkodottan döntsetek. Természetesen ezzel nem zárjuk le végérvényesen a rovatot, hiszen számtalan hölgy szereplő van még hátra, akiket érdemes lesz bemutatnunk.


Azóta történt

  • Lara Croft út Angliában?

    Úgy látszik mára kijutnak a furcsaságok. Derby városában ugyanis fontolóra vették, hogy egy út neve LAra Croft legyen.

Előzmények

  • Napi csaj - Kitana

    Elérkeztünk „Napi csaj” rovatunk utolsó részéhez, mely egyben azt is jelenti, hogy holnap egy összefoglaló írás keretében szavazhattok kedvencetekre. De előtte még jöjjön utolsó jelöltünk: Kitana.

  • Napi csaj - Elexis Sinclair

    Ismét jelentkezik a már lassan megszokottá vált „Napi csaj”. Sorozatunk mostani részében egy negatív szereplőt tárgyalunk, Elexis Sinclair személyében.

  • Napi csaj - Claire Redfield

    A hétvégére való tekintettel ezúttal egy órával előbb jelentkezik „Napi csaj” rovatunk. Ma a Resident Evil széria egyik női szereplőjét, nevezetesen Claire Redfield-et hoztuk el nektek.

  • Napi csaj - Christie Monteiro (UPDATE)

    A mai napon némileg ismeretlenebb hölgyet választottunk, bár a Tekken rajongók valószínűleg tiltakoznának ezen kijelentés ellen. A mai, napi csaj Christie Monteiro.