Medal of Honor - eladási adatok és az EA véleménye

A Medal of Honor kapcsán, mint azt korábban közzétette az EA a minimális elvárás a hárommilliós eladás, ami feltehetőleg összejön, mivel két hét alatt sikerült kétmilliót értékesíteniük. Ennek ellenére a kiadó nincs teljes mértékben megelégedve a játékkal. Rajongók és kritikusok is egybehangzó véleménye, hogy a játék lehetett volna sokkal jobb is, és messze van attól, hogy igazi klasszis váljon belőle.

Ezt a véleményt részben tehát maga a kiadó is megerősíti, legalábbis Patrick Soderlund igen. Elmondása szerint a játék nem felel meg a minőségi elvárásoknak, de mindenképpen jobbnak tartja attól, mint amennyire egyes kritikusok értékelték. Valamint annak ellenére, hogy bizonyos kívánalmaknak nem felel meg, úgy érzi, hogy egy sikeres rebooton vannak túl, és büszke az eddigi munkára.

Na és mi lesz a jövő? Soderlund erről egyelőre nem beszélt, nem erősítette meg, hogy dolgoznának a folytatáson, de azt elmondta, hogy a Danger Close dolgozik valamin. Kíváncsian várjuk, hogy mi az a "valami".

Azóta történt

Előzmények

  • Medal of Honor - Teszt

    Itt az új Medal of Honor. Új köntös? Igen! Bár lassan mindenki tudja, hogy az új rész egy „reboot”, elhagyta a második nagy világégést és a közelmúlt modern hadviselésébe bújtatja azt. Vajon hogy sikerült mindez az EA-nek? Tesztünkből minden kiderül!

  • Medal of Honor - PS3 vs. Xbox360

    A szokásos látvány összehasonlító videó következik, ezúttal a Medal of Honor-ból.

  • Medal of Honor - értékelések

    A launch trailer után az első értékeléseket is meg tudjuk mutatni, a Medal of Honor-ból.

  • Medal of Honor - launch trailer

    A Black Ops trailer mellett a Medal of Honor-ból is érkezett egy látnivaló.