Mass Effect 2: The Arrival DLC: Első kép

Az alábbi képet a BioWare Facebook oldalán lehet felfedezni tegnap óta. A cseppnyi ízelítő a Mass Effect 2 című játékhoz készülő utolsó DLC csomagból, a The Arrival-ból származik.

Az utolsó DLC tartalmáról eddig semmiféle konkrét információt nem árult el az Electronic Arts, azonban a címe alapján sejteni lehet, hogy a "The Arrival" (Megérkezés) az öngyilkos küldetésről való visszatérésünket jelenti, így a sztorit onnan fogja folytatni, és egyúttal le is zárja a Mass Effect 2 történetét.

Ez alapján joggal feltételezhetjük azt is, hogy egyben történeti kapocs is lesz a második rész, valamint az idén év végére várható Mass Effect 3 között. Ezzel kapcsolatban azonban újabb aggodalomra ad okot, hogy a magyar verzió tulajdonosai számára ez sem lesz majd hozzáférhető, akárcsak a Lair of the Shadow Broker (Ám erre már van megoldás, olvassatok utána a fórumban).

Az azonban picit vicces, hogy a BioWare újabb képet ígért abban az esetben, amennyiben elegendő számú visszajelzést kapnak, valamint megosztják a jelenlegi képet a Facebook-on keresztül. Tisztára, mint a Dragon Age II-nél, hogy töltsétek le egymilliószor a demót, és kaptok két tárgyat.

Azóta történt

Előzmények