Marvel's Guardians of the Galaxy - Bemutatkozik Lady Hellbender

Új, izgalmas dolgok derültek ki a Galaxis Őrzői játék egyik legimpozánsabb karakteréről.

A a minap az Eidos-Montréal bemutatott egy új gameplay videót, kapcsolódva a Marvel's Guardians of the Galaxy legutóbbi E3 bemutatójához. A videó Star-Lord és a Guardians történetét folytatja, amint Lady Hellbenderrel – a Hellraisers vezetőjével, Seknarf Nine királynőjével, a notórius szörnygyűjtővel - próbálnak alkudozni.

Nektek kell dönteni: kit adtok el, mint „ritka szörnyet” Lady Hellbendernek? Grootot vagy Rocket-ot? Ez a pillanat egy olyan láncreakciót indít el, amitől a sokunk által szeretett, szedett-vedett csapat tagjai egy az egész kozmoszon átívelő vad utazásra indulnak. A tét nem kicsi: a galaxis sorsa!

Darryl Purdy, az Eidos-Montréal Cinematics & Animation direktora, egy werkfilmben elmondta, nem minden az, aminek látszik és Lady Hellbender se biztos, hogy egy kozmikus szörnyvadász csupán, ahogy azt szedett-vedett csapatunk elsőre gondolta. Darryl Purdy úgy fogalmazott:

„Lady Hellbender a rajongók egyik kedvenc karaktere a Marvel képregények világából, mi pedig nagyon szerettük volna, hogy a megérdemelt helyére kerülhessön a Guardians univerzumában, azáltal, hogy megmutatjuk és átélhetővé tesszük komplex személyiségét, mélységet adunk a karakterének, megmutatva azt az oldalát is, amit a természet kedvelői is ismernek és szeretnek. És mivel a humor a játék minden aspektusában jelen van, nem hagyhattuk ki a lehetőséget, hogy a feje tetejére állítsuk az elvárásokat és bevigyünk egy nem várt dinamikát Lady Hellbender és egy bizonyos Destroyer kapcsolatába.”

Végezetül Darryl megemlítette a csapatmunka fontosságát is, kiemelve azt, miszerint majdnem hat órányi interaktív videót vettek fel a szereplőkkel, performance capture technológiával. Mindezt azért, hogy életre kelthessék mindannyiunk kedvenc galaxis-szülte hőseit egy igazán emlékezetes, több szálon futó, egyedi történetben.