LucasArts: Nem tudjuk, hogy mekkora lesz a SWTOR

A LucasArts még nem tudja, hogy mekkorára tervezik bővíteni a Star Wars: The Old Republic című MMO játékukat. A játék producere, Jake Neri szerint a SWTOR értéke abban rejlik, hogy tömegével hozhatják felszínre a különféle fikciókat.

Amikor arról kérdezték, hogy a játékosok miket várhatnak majd kibővítésképpen az MMO-hoz, új bolygókat, térképeket vagy fejezeteket, Jake Neri azt válaszolta, hogy végtelen lehetőségeik vannak új tartalmak hozzáadására.

"Szeretnénk elképzelni, hogy a játék még évekig, évekig, évekig fog tartani, így nem tudom, mekkora lesz a végén. Annyit tudok mondani, hogy az induláskor tekintélyes mennyiségű tartalmat tervezünk kiadni, bolygókat, történeteket és különféle zónákat, melyekben lesznek konfliktusra érett területek, és olyanok is, melyek biztonságosabbak lesznek a kisebb szintű játékosok számára."

Kifejtette még azt is, hogy bár nem tudja előre megjósolni, hogy pontosan meddig is tudják a játékot bővíteni annak történelme alapján, de azt már most biztosan állíthatja, hogy azután is folyamatosan adják majd ki az új kalandokat és felfedezésre váró bolygókat a The Old Republic-hoz. A játék megjelenését a jelenlegi állás szerint 2011. tavaszára tervezik.

Azóta történt

Előzmények