Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • L3zl13

  nagyúr

  Ha korábban, az expanded universe-szel nem barmolták volna még szét a SW univerzumot, akkor most igazán zavarna egy ilyen eredeti koncepciónak közelében sem lévő baromság, mint ez a "misztikus faj, aki elképesztő mértékben képes az erő használatára"...
  Az EU után azonban már csak annyit tudok mondani, hogy várható volt.

  Esküszöm már vetekszik a DC Universe-es gányoljunk össze minden szart, és aztán húzzunk elő a seggünkből egy 231. legyőzhetetlen szupergonoszt.

  [ Szerkesztve ]

  Aki hülye, haljon meg!

 • velizare

  veterán

  szvsz istentelenül szegényes lenne az sw az expanded universe nélkül. lucas könyvei a nyomába sem érhetnek timothy zahn írásainak, és akkor olyanokról, mint kevin j. anderson, roger macbride allen, kube-mcdowell, valamint stackpole nem is beszéltünk. és ezek csak a magyarul megjelentek.

  [ Szerkesztve ]

  Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

 • L3zl13

  nagyúr

  Lucasnak milyen könyveiről beszélsz? Lévén csak az elsőt (New Hope) írta ő.
  Az eredeti filmek és könyvek is egy kerek, hangulatos világot mutattak be. Annyi részlettel, és olyan kidolgozottsággal, ami megfelelő volt a történet elmondásához.
  Tehát nem tudom milyen szegényességről beszélsz.

  Timothy Zahn Thrawn trilógiáját én is imádtam. És a többi említett írótól általam olvasott könyvek is többé-kevésbé olvashatóak voltak, de mindezek elvesznek a temérdek mennyiségű sz@r között.

  Ha hinni lehet annak a háttérinfónak, amit a Thrawn trilógia magyar kiadásában olvasni lehetett, nevezetesen, hogy felkértek pár nevesebb írót, hogy írják meg aaz eredeti trilógia folytatását, melyek közül aztán majd kiválasztanak egyet, ami kánon lesz (amelyik végülis a Zahn féle trilógia lett), akkor meg kellett volna maradani ennél a koncepciónál.

  Ehelyett aztán szépen eldőlt, hogy mind hivatalos, és szépen össze lett dolgozva minden. És hivatalos lett minden. Jött a császár első klónja, majd a második. Meg Luke első gonosz klónja, meg az X-edik. Meg a nem tudom hány ifjú szuperjedi a különlegesebbnél különlegesebb, sosem látott jedi hatalommal. Na és persze tromfolni kellett a Halálcsillagot is, mer' akkor az kúlos lesz.
  És ugye ez még a jobbak közé tartozó Kevin J Andersonos trilógiában van!

  Na és persze hozzunk be egy pár ősi/extragalaktikus szupercivilizációt! Egyszer eljátszották a KotOR-ban (amit szintén imádok) a Rakatákkal. Aztán jöttek a Killikek, a Yuuzhan Vong (megannyi "eredeti" ötlet...) és így tovább. És most lám, itt van mégegy. A Voss bolygó mítikus szuperjedijei... :U

  Arról nem is beszélve, hogy százával kerültek elő a kihalt Jedik.

  Ez mind olyan dolog, hogy hogyan szedjünk ki még több pénzt a frenchiseból, és a márkanév tulajdonosai le szem sz@rják a minőséget.

  Tipikusan olyan körítés nagyrésze, ami egyátalán nem hiányzott.

  Aki hülye, haljon meg!

 • FoxiestFox

  félisten

  Eddig nem tudtam elképzelni, hogy hogyan töltenek meg egy ilyesmi SW-játékot tartalommal, de most már tuti hogy nem nézek bele se hasonlóba.. :(

  Kövesd a sünöm! https://www.instagram.com/samshedgielife/

 • HaaS

  addikt

  Szerintem a midiklorián nagyon menő, bennem is van egy rahedli, főleg, ha buli van... érzem, ahogy majd' szétrobbanok az Erőtől;]!
  Szerintem ne sajnáld, hogy így alakul a Lukas sztori, én csípem a dzsedájokat, jó fejek... szeretek hallani felőlük. Kiskoromban mindig is dzsedáj akartam lenni (meg állatorvos). Most is azzal magyarázom a 43-57 pulzusszámomat, hogy a midikloriánok több oxigént szállítanak:D.

  A KotOR nálam is nagyon előkelő helyen végzett, bár én a csökött kategóriába tartozom, akinek a fénykard lézerkard, szóval lehet, hogy a véleményem nem sokat nyom a latban.

  Már választottam a markolatot is, hogy milyen lesz lézerkardom, de egyelőre még nem rendeltem meg... igazság szerint egyetlen oka van: egyszerűen elképzelni sem tudom, hogyan lehetne megtisztítani a pengét, ha csupa vér lesz...

  (bocs, most ébredtem... :DDD )

  [ Szerkesztve ]

  "a sárkány is csak ember" - oxox

Hozzászólok Aktív témák