Kiszivárgott két kép a Source Engine 2.0 bemutatójáról

Az alábbi két kép a Valve titkos PowerPoint bemutatójáról szivárgott ki, ahol a cég következő generációs játékmotorja, a Source Engine 2.0 képességeit prezentálta a Left 4 Dead 2 című játék segítségével. Ebből láthatók az alábbi felvételek, mégpedig a Plantation nevű pályáról:

Az első dián arra hívják fel a figyelmet, hogy a Source Engine 2.0 jóvoltából sokkal részletesebben tudták kidolgozni a helyszínt, több tereptárgyat, több elpusztítható objektumot tartalmaz, ráadásul a megvilágítási és árnyékolási effekteket is jelentősen továbbfejlesztették. A második képen pedig kinagyítva tekinthetünk meg egy screenshotot:

A prezentáció összesen 20 diát tartalmazott, ebből sajnos csak ez a kettő került ki, valamint egy harmadik, melyen maga a PowerPoint bemutató látható futtatás előtt. Oldalt megfigyelhető a többi kép, de a bélyegméret miatt alig lehet kivenni belőlük valamit. Azért beteszem, hiszen ez is a hír része (Katt a nagyításhoz):

Természetesen ez még egyáltalán nem jelent egy Left 4 Dead 3, Portal 3 vagy Half-Life 3 bejeletést, de annyi már biztos, hogy a Valve dolgozik a következő generációs Source Engine 2.0 motor kifejlesztésén, és a Left 4 Dead 2 segítségével prezentálta annak képességeit (A 15-16., valamint a 17-18. dián lehet látni összehasonlítva a Source és Source 2 által nyújtott látványt, igaz kicsiben). A hivatalos megerősítésig pletykaként kell kezelni a dolgot, de amint megérkezik a bejelentés, biztos kapunk nagyobb felbontású képeket - talán még videót is.

Előzmények