Gabe Newell elárulta, miért nem a Half-Life 3 kiadása a fontos

Azt hiszem, nem túlzás kijelentenünk, hogy lassan le kell mondanunk a Half-Life 3 megjelenésével kapcsolatos ábrándjainkról. A Valve főnökének, Gabe Newellnek legújabb nyilatkozata legalábbis ezt sugallja. A Washington Postnak adott interjújában többek között azt is elárulta nekünk, miért nem a Half-Life 3 kiadása az elsődlegesen fontos számukra.

Gabe Newell elmondása szerint, amikor annak idején megalakult a Valve csapata, még pusztán egy, egyszemélyes játékok készítésére specializálódott cég volt. Habár kétségtelen tény, hogy a Half-Life két eddig megjelent része nagyon sikeres lett, ám azóta változott a világ, a játékosok ráharaptak az online játékokra, ezért nem volt mit tenniük, nekik is alkalmazkodniuk kellett a trendhez.

- "Amikor valaki egy csapat vezető menedzsere lesz, és a következő játék nem az amit a csapat készíteni szeretne, akkor nem szabad hagyni, hogy ők ebbe belelovalják magukat. Meg kell értetni velük, hogy attól, hogy jók valamiben, még nem kell mindig ugyanazt csinálniuk. A kulcs az, hogy kövessék a fogyasztói igényeket," - mondta Gabe Newell a Washington Post riporterének.

Azóta történt

Előzmények