Kiegészítőt kap a Watch Dogs

Amikor idén májusban megjelent az Ubisoft Montreal lopakodós játéka, sokaknál kiverte a biztosítékot. A Watch Dogs ugyanis bár külsőre jól nézett ki, túlságosan is különbözött a korábbi rendezvényeken kiállított verzióktól. Sokak szerint ettől függetlenül is kifejezetten jóra sikeredett, amit többek között a szabadon bejárható, nyílt világnak is köszönhető.

A kiegészítő tartalmak érkezéséről már a megjelenéskor is tudtunk, hiszen előre bejelentették a DLC-k megjelenését. A fejlesztők legfrissebb információi szerint az első ilyen plusz tartalom a Bad Blood címet viseli, főszereplője pedig az alapjátékban megismert T-Bone lesz. A kiegészítő szeptember 30-án jelenik meg, de akiknek éves bérlet van a birtokukban, egy héttel korábban juthatnak hozzá.

Azóta történt

Előzmények

  • Watch Dogs: Season Pass tartalom

    A Ubisoft közzétette a játék bővítményeit egyben tartalmazó csomag részleteit, melyben egyebek mellett egy új karaktert is kapunk a játékhoz.

  • Watch Dogs: Season Pass bejelentés

    A GameStop áruház kínálatában bukkant fel a DLC csomagról szóló információ, melyben új karaktert, egyjátékos küldetéseket és egyéb extrákat kapunk a játékhoz.