Watch Dogs: Season Pass bejelentés

Szinte már nincs is olyan játék, melyhez ne jelentenének be több-kevesebb bővítményt, amiket az esetek nagy részében némi árengedménnyel lehet elővásárolni a Season Pass keretében. A Ubisoft hamarosan megjelenő Watch Dogs című játéka is megkapja a szokásos DLC csomagokat, melynek tartalmát a GameStop áruház szivárogtatta ki nemrég, amikor előrendelhetővé tették a Season Passt.

A Watch Dogs Season Pass leírása szerint a csomag ára 20 dollár lesz, ami 30% engedményt jelent ahhoz képest, mintha külön-külön vásárolnánk meg a DLC-ket. A csomag tartalma az ilyenkor szokásos bővítményekből áll össze: új játszható karakter, új egyjátékos küldetések, új fegyverek és egyéb exkluzív tartalmak az alapjátékon felül.

A Watch Dogs Season Pass előrendelhető a GameStop áruházban, PS3, PS4, XBOX360 és XBOX One platformokra. A PC-sek számára egyelőre csak a Digital Deluxe Edition van felsorolva, de annak leírásában nem szerepel, hogy járna hozzá a Season Pass. Wii U szintén nincs a listában, elképzelhető, hogy, bár a játék meg fog jelenni a Nintendo konzoljára is, a DLC-ket ez a platform nem kapja meg, ahogyan azt már több játéknál láthattuk.

Azóta történt

Előzmények