Játszható állapotban van a következő Mass Effect játék

Habár a BioWare jövőre még nem fogja kiadni a Mass Effect franchise következő epizódját, ennek ellenére a cég edmontoni irodájában már javában zajlik annak fejlesztése. A részleg vezérigazgatója, Aaryn Flynn egy Twitter-bejegyzést tett közzé, melyben arról számol be, hogy ő már játszott a készülő programmal. Egy képet is mellékelt, de ezen csak a BioWare logó látható, ami szinte semmit sem jelent, de ha a főnök azt mondja, hogy az új Mass Effectből van, akkor valószínűleg igaz.

Aaryn Flynn bejegyzése alapján egy újszerű, mégis felismerhető, ambiciózus, gyönyörű, és remek szórakozást nyújtó programnak tartja az új Mass Effect epizódot. Amit eddig tudni lehet a játékról, hogy a DICE Frostbite 3 motorját fogja használni (Némi mechanikai elemet a Dragon Age: Inquisition-ből vettek át), és Shepardot nem fogjuk majd benne látni. A BioWare úgy utal a készülő játékra, hogy ezúttal valami teljesen újat mutatnak be számunkra, miközben igyekeznek respektálni az előző trilógiát.

Egy dolog még biztos a fent elhangzottakon kívül, mégpedig az, hogy a Dragon Age: Inquisition 2014. harmadik negyedévére tervezett megjelenéséig nem sok érdemi információ fog kiderülni a következő Mass Effect-ről, bár az elképzelhető, hogy - ha valóban játszható már a program -, egy előzetes képekből és esetleg videóból álló mézesmadzagot elhúznak az orrunk előtt, de ez még kiderül...

Azóta történt

Előzmények