2019. augusztus 25., vasárnap

Gyorskeresés

Új Mass Effect infók és megjelenés

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Comic Con

Az új Mass Effect producere Mike Gamble a Comic-Conon lelombozta a rajongókat: a sci-fi RPG még nagyon kezdeti stádiumban van.

Hirdetés

Számos érdekes információmorzsát elejtett az új generációs Mass Effectről (ami immár hivatalosan sem Mass Effect 4 lesz) a producer. Visszatér például az első rész legtöbbet emlegetett réme, a Mako, ám ezúttal igyekeznek majd érdekesre tervezni a járművel kapcsolatos feladatokat, amelyeket jó eséllyel egy új, eddig be nem járt galaxisban kapunk majd meg, pár visszautalással a régi eseményekre és helyszínekre. Apropó régi események: jó eséllyel visszatérhetnek ismert karakterek is, de pusztán vendégszerepben: az új Mass Effect a még nem ismert helyszín mellé új hőst és új mellékszereplőket ígér.

Mass Effect infók és megjelenés

Az időrend még nem tisztázott: arra is van esély, hogy az új sorozat a régivel egy időben játszódik majd. Ami kizárt a jelenlegi információk szerint az Shepard feltűnése: az előd központi karaktere maximum csak utalás szintjén jelenhet meg az ismételten döntésekre kihegyezett, de a felfedezésre is nagy hangsúlyt fektető játékban. Hogy mikor? Jöjjön a feketeleves: valószínűleg csak évek múlva! A producer szerint jelenleg annyira a kezdeti stádiumában van a fejlesztés, hogy hiába a csapat által már ismert grafikus motor (az új Mass Effect is Frostbite 3-ra épül), még rengeteg munka áll előttük.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.