Ismét felbukkant az új Borderlands játék

A folytatás mellett úgy tűnik, hogy készül a Tiny Tina Wonderland és a Brothers in Arms új része is.

Évek óta nem kaptunk teljes értékű Borderlands játékot, a harmadik felvonás ugyanis 2019-ben debütált, egyedül a mellékágnak számító Tiny Tina Wonderland című alkotást futott be tavaly év végén. Idén csak a teljesen feleslegesnek tűnő Borderlands Collection: Pandora's Box-ot kaptuk meg, azonban egy teljes értékű folytatásról még mindig nem kaptunk hivatalos bejelentést. Természetesen a szóbeszédek szerint már jó ideje készül az új epizód, amihez az elmúlt napokban újból kaptunk némi utalást. A Gearbox-hoz tartozó Lost Boys Interactive egyik korábbi munkatársának LinkedIN profilján tűnt fel ugyanis a Borderlands 4, valamint meglepő módon a Tiny Tina Wonderlands folytatása (Sőt még egy Brothers in Arms is felbukkan) is. Ami talán még érdekesebb, hogy mindegyik mellett az Unreal Engine 4 rövidítése látható, szóval esélyes, hogy az új részek nem újgenerációs motorral készülnek.

Természetesen ahogy várható volt, a szakember frissítette az adatlapját, ahonnan el is tűnt a kiírás, kíváncsian várjuk mennyi időt kell még várnunk arra, hogy hivatalosan is bejelentsék végre az új játékokat.

Előzmények

  • New Tales from the Borderlands teszt

    2014-ben kapott narratív kalandjátékos mellékszálat a Borderlands-univerzum, és a Telltale fejlesztői akkor fantasztikusan birkóztak meg a kihívásokkal – de ezt a felvonást nem ők készítették.

  • Tiny Tina’s Wonderlands teszt

    Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fantasy környezetű DLC-je a Borderlands 2-nek. A csaknem évtizedes ötletet most leporolta a Gearbox, és majdnem teljes epizóddá bővítették azt.