Idén már nem látjuk többet a Dead Space Remake-et

Caden House Redditen köszönte meg az eddigi visszajelzéseket és elmondta, hogy alig várja, hogy jövőre még több mindent mutassanak meg a játékból.

A Motive és az Electronic Arts július végén mutatták be nekünk a készülő Dead Space Remake-et, amelyhez egy fejlesztői videót is kaptunk múlt hónapban. Utóbbi esetében számos érdekes és izgalmas dolgot tudhattunk meg, azonban úgy tűnik, hogy a további komolyabb részletekre várnunk kell egészen 2022-ig. Caden House, a Motive közösségi menedzsere Redditen egy hozzászólásban írt arról, hogy minden amit megmutattak egy korai munkafolyamat része, rengeteget kell még dolgozniuk például Isaac ruháján, vagy az Ishimura kinézetén. Kicsit most visszavonulnak, hogy rendezzék a gondolataikat, megvitassák a visszajelzésekből kapott gondolatokat, javaslatokat és elméleteket és alig várja, hogy jövőre megmutassák nekünk, hogy mindezekből milyen végeredményt tudnak felmutatni.

A Dead Space Remake-nek egyelőre nincs megjelenési dátuma, egyes pletykák szerint 2022. végén érkezhet, de ezt a fejlesztők nem kommentálták.

Azóta történt

  • Actraiser Renaissance teszt

    Az eredeti 31 hosszú éve jelent meg, azonban három évtized alatt sem tűntek el teljesen a rajongók – akiket most teljesen váratlanul egy kibővített remake-kel lepett meg a kiadó.