Hamarosan indul a 2015-ös E3

Minden évben több videojátékokkal foglalkozó kiállítást is szerveznek a nagyvilágon, ezek közül mégis az egyik leghíresebb az E3, vagyis az Electronic Entertainment Expo. Ezen az eseményen a gamer világ legbefolyásosabb cégei is jelen vannak, a legnagyobb bejelentéseket is általában erre az eseményre időzítik sokan.  Bár sokak szerint az E3 az utóbbi években egyre jobban hanyatlik, akadnak azért még meglepő bejelentések, remélhetőleg a 2015-ös eseményen is lesznek majd érdekességek.

Valljuk be őszintén, sokan reménykednek új dolgokban, hiszen például az újgenerációs konzolok is már több mint 1 évesek, és az új címek mellett inkább a remaster, és HD kiadásokkal próbálnak sokan érvényesülni. Ez természetesen nem annyira nagy gond, hiszen lehetett látni értékelhető megoldásokat, de sokak szerint tovább kellene lépniük a nagy cégeknek.

A 2015-ös E3 magyar idő szerint június 15-én kezdődik a Bethesda előadásával, a tervek szerint pedig az összes előadásról élő stream adás, és live chat keretében közvetítünk majd.

Ti mire számítotok, milyen meglepetéseket szeretnétek látni az idei expón?

Azóta történt

Előzmények