Érkezik a Plants vs. Zombies: Garden Warfare új része

A PopCap Games által fejlesztett Plants vs. Zombies széria eredetileg mobilos játékként indult, majd 2014-ben kapott egy új részt, amely kizárólag PC-re, és asztali konzolokra jelent meg. A folytatás nem is volt kérdéses, a legtöbben az idei E3-ra várták a bejelentést, azonban az új részről már korábban lehullott a lepel. Bár konkrét bemutatót egyelőre nem kaptak a rajongók, de immáron biztos, hogy a Microsoft E3-as konferenciáján lesz bemutatva a Plants vs. Zombies: Garden Warfare folytatása.

Az E3-ra szerencsére már nem kell sokat várni, ugyanis a több napos expó kevesebb mint egy hét múlva, június 15-én startol.

Azóta történt

Előzmények

  • Kihagyja az idei E3-at a Quantum Break

    A sokak által várt játékból nem lesz látható új részlet az E3-on, de a Gamescomra már újdonságokkal készülnek a fejlesztők.

  • Jövő héten indul az idei E3

    Még egy hét van hátra az év legjobban várt expójáig, de a helyszínen már ott vannak az első bannerek.

  • Hamarosan indul a 2015-ös E3

    A legtöbb kiadó, vagy fejlesztő cég csupa újdonsággal szeretne jelentkezni a jövő hónapban induló eseményre, így bizonyára sokan várják már az idei E3-at.

  • Íme az idei E3 útiterve

    A 2015-ös E3 a tervek szerint június 16-tól 18-ig tart, de a nagy cégek bemutatóit már korábban is megnézhetik az érdeklődők.