Gears 5 - Xbox One X-en 60FPS a cél 4K mellett

A 4. rész csak 30 FPS-t tudott a kampány alatt, itt ennek a dupláját kapjuk meg minden módban.

Amikor megjelent a Gears of War 4 sokaknak zavaró lehett, hogy a sztori mód alatt csak 30 FPS-t kaptak a konzolos felhasználók, de szerencsére úgy tűnik, hogy a Gears 5 esetében (Úgy tűnik a rövidített cím már hivatalos, nem Gears of War 5 lesz a játék) nem kell ettől tartanunk, ugyanis a fejlesztők célja a 4K/60FPS elérése (Xbox One X-en természetesen)

A Wirednek adott interjújában a The Coalition főnöke Rod Fergusson azt mondta, hogy kiemelt figyelmet kap a játék optimalizációja, így a Xbox One X-en szerinte elérhető lesz a kitűzött cél, sőt a PC-s verziónál akár a 120 FPS-t is megkaphatjuk, természetesen a megfelelő hardverek megléte mellett.

Előzmények

  • Gears of War 4 teszt (Xbox One)

    Új korszak kezdődik a Gears of War sorozat életében, és harcosok új generációjára hárul, hogy megvédjék a Sera bolygót egy új veszedelemtől.

  • Gears of War 4 előzetes

    A Microsoft Gears of War szériája végigsöpört az előző konzolgeneráción, büszkén feszített Xbox 360-exkluzív címként, idén ősszel pedig elérkezik a GoW 4 ideje.

  • Gears of War: Ultimate Edition bemutató

    A Microsoft egyik leghíresebb szériájának első része is megkapta a mostanában olyan népszerű, újgenerációs felújítását, nézzük miben változott a játék az évek alatt.