2019. augusztus 18., vasárnap

Gyorskeresés

Gamescom 2014: az új Silent Hill para lesz

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Hideo Kojima, a Metal Gear Solid sorozat atyja vállalta, hogy ledirigálja az új Silent Hill részt, egyetlen egy feltétellel: olyan játékot gyárthat, amitől... megijedünk.

Hirdetés

Guillermo Del Toro látványterveivel, Norman Reedus főszereplésével készül az új Silent Hill, amelyről a tegnapi Konami konferenciát követően faggatták egy kicsit a legendás Kojimát, aki ráadásul aktív részt vállal majd a fejlesztésből, és nem csak a nevét adja hozzá, mint jó pár másik játékhoz. Az első dolog, amellyel kapcsolatban beszélgettek Gullermo del Toroval, az az volt, hogy egy olyan játékot akartak csinálni, amitől mindenki bevizel a félelemtől, végül azonban reviválták az álláspontjukat, és inkább olyat csinálnak, amitől mindenki maga alá csinál.

Para lesz a Kojima és Del Toro nevével fémjelezett Silent Hill

Mint azt Kojima elmondta, nagyon hamar egy hullámhosszra kerültek ezzel kapcsolatban Del Toroval: míg a filmeknél van lehetőségünk arra, hogy egy-egy félelmetesebb résznél eltakarjuk a szemünket, addig ez a videojátékoknál nem létező opció. És ezt is akarják elérni! A fejlesztőket nem érdekli, ha a próbálkozók majd nem bírják cérnával és inkább nem erőltetik a témát, igazi félelmetes programot akarnak alkotni és ebből a szempontból nem érdekli őket a visszajelzés, akinek nincsenek idegei, menjen vissza Tetrisezni. A P.T. címkével reklámozott szoftver a cég Fox motorját használja majd, és az MGS 5 fejlesztésének befejezése után kezd el rajta melózni a teljes csapat.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.