Football Manager 2023 - Késik a PS5 változat

A többi platformra a terveknek megfelelően megkapjuk a játékot november 8-án.

A SEGA és a Sports Interactive bejelentette, hogy a Football Manager 2023 PlayStation 5-ös verziója nem jelenik meg az eredeti november 8-ai időpontban, köszönhetően az előre nem látható komplikációknak, amelyek felmerültek a jóváhagyási folyamat során.

Miles Jacobson-t, a Sports Interactive’s Studio Directorát idézve: “Le vagyunk sújtva, mivel az elmúlt néhány hétben fáradhatatlanul dolgoztunk a partnereinkkel, hogy megoldást találjunk. Az főképp nehéz volt, hogy meghozzuk a döntést a halasztásról, amellyel visszatartunk egy nagyszerű játékot, amelyen a SI számos tehetséges embere dolgozott keményen most már régóta. Ezentúl is minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a PS5 játékosok minél előbb kezükbe vehessék a játékot."

A SEGA és a Sports Interactive újabb információkat közöl a halasztásról, amint ez lehetséges. Azok a vásárlók, akik előrendelték a játékot a PSN online boltban, visszatérítést kapnak a Sony irányelvei alapján. Az FM23 többi verziója változatlanul, várhatóan november 8-án jelenik meg.

Azóta történt

  • Football Manager 2023 teszt

    Több napnyi élelemmel készüljünk, ha tényleg el szeretnénk merülni a nemzetközi focivilág bugyraiban.