EVE - AT X: Round two. Fight!

A tizedik Alliance Tournament selejtezőinek második és egyben utolsó fordulóját rendezik meg e hétvégén. A két játéknapból álló kör után alakul ki a selejtező végeredménye, amellyel a 64 csapatos mezőny első fele továbbjut a csoportkörbe.

Aki végig szeretné nézni a meccseket, az az EVE TV jóvoltából élvezheti a HD felbontásban közvetített meccseket, amelyeket az EVE ismert, vagy kevésbé ismert játékosai élőben kommentálnak. Azok, akik nem tudják élőben követni az eseményeket, a CCP felrakja a torna küzdelmeit a Youtube-on található csatornájára is.

A tornára lassan kezd begyűrűzni az EVE egyik védjegyének számító gazdaság is, így például EVE témájú reklámokkal is találkozhatunk, amelyekkel a két összecsapás közötti szüneteket töltik ki, valamint fogadásokat is tehetünk a meccsekre, továbbjutókra, és a győztesre. A BIG oldalán található megjátszott tétek alapján a legtöbb tétet a Pandemic Legion csoportkörbe való bejutására tették, viszont a végső győzelemre nem rá, hanem a Team Liquid csapatára érkezett eddig a legnagyobb tét.

A magyar színeket képviselő HUN Reloaded csapata az első helyen várja a folytatást. A második kör párosítása a sakkból már ismert svájci rendszert követi, azaz az egymáshoz közeli pontszámmal rendelkező csapatok fognak egymás ellen játszani, mégpedig a végéről indulva. Emiatt a HUN Reloaded gárdája csak vasárnap késő éjszaka fogja megvívni a csatát a csoportkörbe jutásért a THE SPACE P0LICE ellen, magyar idő szerint 22.40-kor. Ezúttal is kívánjuk a fiúknak a Drón régió évi össztermését! :)

Azóta történt

Előzmények