Elden Ring - Végre láthatjuk mozgás közben a DLC-t

Sokak reménye szerint megjelenési dátumot is kapunk a délután folyamán.

Frissítve: Fél órányi izgalmasnak egyáltalán nem mondható visszaszámlálás után megkaptuk a friss előzetest, ezzel együtt pedig a megjelenési dátumot. Aki szeretne visszatérni a játék világába, annak június 21-ig kell csak várnia.

Eredeti hír:

A From Software és a Bandai Namco 2022. február végén hozták el nekünk az Elden Ring című játékot, amely nagyon hamar sokak kedvence lett. Már korábban is szó volt róla, hogy érkezhet kiegészítő a programhoz (erre több jelet és utalást is találtak nagyon hamar a rajongók), azonban a hivatalos bejelentésre egészen tavaly elejéig kellett várni. A Shadow of The Erdtree címet viselő DLC-ről azóta sem hallottunk szinte semmit, ez azonban hamarosan megváltozik a fejlesztők ugyanis egy gameplay bemutatóval készülnek a mai napra. A magyar idő szerint 16:00-kor látható videó három perc hosszúságú lesz és lentebb láthatjátok majd. (Premierkor frissítjük a hírt természetesen)

Azon túl, hogy végre öröm lesz látni a kiegészítőt, a rajongók abban is reménykednek, hogy egy megjelenési dátumot is kapnak majd.

Előzmények

  • Armored Core VI: Fires of Rubicon beszámoló

    Olyan sok évnyi várakozás után végre ismét mechákat irányíthatunk az ismert franchise legújabb részében, amely egy teljesen új helyszínen dob bele minket a konfliktusokba.

  • Elden Ring – segítség az elinduláshoz

    Akár Dark Souls-veterán az ember, akár teljesen új számára ez a műfaj, néhány segítség és tipp mindenkinek hasznos lesz, hogy az első órák ne tökéletes tanácstalansággal teljenek.

  • Elden Ring teszt

    Nagyon sokat kellett rá várni, de végre megérkezett a Dark Soulsok és a Bloodborne alkotóinak új játéka, amely a jól ismert receptet hatalmas, nyílt világba helyezte.