E3: 2021 - Az Xbox és a Bethesda közös show-ja

A Microsoft előadásán minden bizonnyal rengeteg új bejelentés várható majd.

Alig fél napnyi szünet után folytatódik az idei, online formában tartott E3, amelynek mai első előadását a Microsoft szolgáltatja a számunkra. A magyar idő szerint 19:00-kor induló stream alatt minden bizonnyal több új bejelentésre is számíthatunk, bővül a Game Pass rendszerében megtalálható játékok listája, de talán egy-egy nagyobb meglepetés leleplezése is várható.

Az előadás alatt bejelentett játékokról és újdonságokról folyamatosan kerülnek ki majd hírek a GAMEPOD.hu-ra, amelyeket központilag az E3-as gyűjtőoldalunkon is megtalálhatnak azok, akik csak a reggeli órákban tudják megtekinteni az előzeteseket. A tervek szerint a Microsoft konferenciáját néhány órával később már felvételről is megtekinthetik az érdeklődők.

A Live Stream alatt a korábbi évek E3 adásainál is látott Live Chat-et is elhoztuk nektek újra, ahol is élőben beszélgethetünk egymással az előadás alatt látható eseményekről. A chat 18:30-tól lesz belinkelve és kizárólag az esemény alatt lehet használni. Moderálás ugyanúgy érvényben lesz, tessék ehhez mérten részt venni a beszélgetésben. A Live Chatet idén a Twitch oldala biztosítja nekünk, de csak regisztrált felhasználók tudnak majd írni oda. Emiatt javasoljuk, hogy az élő adás előtt egy gyors Twitch-es profilt hozzanak létre az érdeklődők, így akár a Prohardveres/GAMEPOD-os felhasználói névvel is lehet majd az előadások alatt beszélgetni. A moderáció természetesen a nevekre is érvényes, így mindenki szalonképes verziót válasszon!

Alternatív linkek:

Előzmények