2019. augusztus 19., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Dragon Age III & Mass Effect 4: Frostbite 3 motorral érkeznek

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Gamespot

A BioWare megerősítette, hogy a DICE által a Battlefield 4-hez fejlesztett Frostbite 3 motor fogja hajtani a ME4-et és a DA3-at is.

Hirdetés

Korábban már megírtuk, miszerint a BioWare következő játékait immár Frostbite 2 motorral adják ki. Ám most úgy néz ki, változott a helyzet. A BioWare edmontoni és montreali stúdiójának menedzsere, Aaryn Flynn twitteren bejelentette a hírt, miszerint a következő Mass Effect és Dragon Age epizódot immár a DICE által Battlefield 4-hez kifejlesztett, következő generációs Frostbite 3 motor fogja hajtani.

A Battlefield 4 leleplezése után a fejlesztők egekig magasztalták az új motor képességeit, azonban a játékosok a bemutatott képek és videó alapján nem láttak eget rengető változtatásokat. Azonban a Battlefield 4 fejlesztői elmagyarázták, hogy a Frostbite 3 erényei nem pusztán a poligonok és textúrák megjelenítésében vannak, hanem a játékokat fejlesztő programozók számára nyújtott lehetőségekben.

A BioWare is emiatt döntött amellett, hogy a Frostbite 2 helyett immár a harmadik generációra fogja építeni sikerjátékainak folytatását. Vagyis a Dragon Age III: Inquisition és a Mass Effect 4 is a DICE által a Frostbite 3 motorban a fejlesztők számára biztosított technológiai előnyök miatt készül majd az új motorra. Hogy ez nekünk, játékosoknak jobb lesz-e, vagy rosszabb, azt majd megjelenéskor meglátjuk.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.