Destiny 2: The Final Shape - Az új kiegészítőre fókuszál a következő stream adás

Alig egy hét múlva végre újabb részleteket tudunk meg a nyári nagy DLC-ről.

Évek óta megszokott dolog már, hogy a Bungie a nyár végén egy saját show-val jelentkezik, amelyben az aktuális új nagy DLC-jét mutatja be a Destiny 2-höz. Ez tavaly sem maradt ki, augusztusban hivatalosan is bemutatkozott a The Final Shape, amely a tervek szerint lezárja az évek óta tartó sztori szálat. Végül kiderült hogy a februárra tervezett premiert nem tudják tartani a készítők és egészen nyári tolták a megjelenést, szóval a nagy finálére még várnunk kell egy kicsit. Szerencsére ahogy közeledünk a nagy nap felé úgy kapunk egyre több információt a kiegészítőről, a minap az is kiderült hogy a jövő hét folyamán egy újabb stream adást tekinthetünk meg a bővítményről. Akit érdekel a Destiny 2 hamarosan érkező új tartalma annak érdemes lesz követni az április 9-én, magyar idő szerint 18:30-kor kezdődő bemutatót.

Előzmények

  • Destiny 2: Lightfall beszámoló

    Befutott a Bungie népszerű programjának a következő nagy éves kiegészítője, mi pedig belevettük magunkat a játék minden részletébe.

  • Destiny 2 - The Witch Queen teszt

    Pontosan fél évvel az előző szezon indulása után végre megkaptuk a sokak által várt új kiegészítőt, amelyben végre mozgásba lendül a korábban felvezetett ellenségünk.