Deep Down: PS4 technológiai demonstráció

Egy ígéretes oline akció-RPG van készülőben a Capcomnál, melyben nagy szerepet fog kapni az azt hajtó Panta Rhei Engine tűz- és füsmegjelenítési képessége. A dolog lényege, hogy folyadékszimulációs program segítségével valósítsák meg a pirotechnikai effekteket, ezért amikor mozgás közben látjuk a tüzet, mintha csak lángszóróból kilövellő, gyúlékony folyadékot szemlélnénk.

Aki esetleg kíváncsi rá, vagy lemaradt a korábbi bemutatóról, annak következzen most a Deep Down című szerepjáték Capcom által kiadott, hivatalos bemutatkozó videója. Egyelőre még nem sokat árultak el róla a készítők, csak annyi biztos, hogy egy PlayStation 4-exkluzív alkotásról lesz szó, amit elsősorban azért készítenek, hogy teljes mértékben kiaknázhassák az új konzol képességeit.

A legutolsó videót (Deep Down PS4 trailer #2) pont ma adták ki belőle, melyben - igaz, csak néhány pillanatig - állítólag gameplay jelenetek szerepelnek. Az online funkciókat illetően sem tudni még biztosat, elképzelhető, hogy a TES: Online mintájára MMORPG lesz, de az is lehet, hogy egy kooperatív módban is játszható, csapatalapú szerepjáték. Amint valami bővebb információhoz jutunk a játék egyéb paramétereit illetően, természetesen értesíteni fogunk benneteket.

Azóta történt

Előzmények