Deep Down: Nyárra csúszik a bétateszt

Eredetileg úgy volt, hogy február 22-én (A PS4 Japánban való megjelenésekor) kezdődik meg a Deep Down bétatesztje, ám a Capcom bejelentette, hogy akkor még sajnos nem próbálhatjuk ki a PlayStation 4 exkluzív játékot. Egy Dengeki Online oldalnak adott interjújában a Deep Down producere, Kazunori Sugiura elmondta, hogy majd csak nyár végén tudnak érdemi információkkal szolgálni a játékról, ezért tovább kell rá várni, mint a PlayStation 4 megjelenésére.

Kazunori Sugiura azt is elmondta, hogy a Capcom addig nem tervez a játékból még bétatesztet sem indítani, amíg nem sikerül teljes mértékben kihasználniuk a PlayStation 4 erőforrásait. Nem szeretnék ugyanis, ha a játékosok azt gondolnák, miszerint ezt akár PS3-on is meg lehetett volna valósítani. Ezért arra törekednek, hogy megjelenéskor a játék az utolsókat is kifacsarja a konzol képességeiből.

A Deep Down című játék nyugati megjelenésével kapcsolatban továbbra sincs információnk, de tekintve a Japán béta csúszását, egy darabig még biztos nem játszhatunk a Deep Down angol nyelvű kiadásával.

Azóta történt

Előzmények