Dátumot kapott a DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace

Az új animációs film mellé megkapjuk végre a játékot is.

Tavaly októberben a legnagyobb gyerek-, és családbarát videojáték kiadó, az Outright Games bejelentette a DC-vel és a Warner Bros. Games-szel való együttműködésükből született a legújabb játékukat, a DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace-t a DC Kids FanDome alkalmával. Most az Outright Games örömmel erősíti meg, hogy a játék megjelenése július 15-én esedékes, ami így még a július hónapban később a mozikban világszerte megjelenő új, animációs, akció-kaland film, a DC League of Super-Pets előtt fog megjelenni.

A DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace lehetőséget ad a játékosoknak, hogy a Super-Pet-ek, Krypto és Ace bőrébe bújjanak és átszeljék az eget és Metropolis utcáit, hogy megvédjék a város állatpopulációját egy új fenyegetéstől egy botromboló, sínen futó akció-kalandjátékban! A játék, melynek licencét a Warner Bros. Interactive Entertainment kezeli a DC engedélyével, önálló történettel rendelkezik és ugyan abban az univerzumban játszódik, mint a DC League of Super-Pets, ami július 27-én kerül világszerte a mozivásznakra.

A DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace július 15-től elérhető lesz PlayStation, Xbox és Nintendo Switch konzolokon, PC-n, valamint Stadián.

Azóta történt

  • Star Trek Prodigy: Supernova teszt

    A legendás sci-fi univerzumba invitál az Outright Games legújabb játéka, természetesen a legfiatalabb korosztályt becélozva, néhány jópofa ötlettel.