Darksiders 2 - csak akkor jelenik meg ha elkészült

Gondolhatnánk, hogy ilyen marhaságot, hát persze, hogy akkor jelenik meg ha elkészült, de elég ha csak arra gondolunk, hogy mennyi játék jelenik meg úgy, hogy hónapokig ilyen-olyan hibáktól hemzseg, vagy félkész megoldások vannak benne. Mindez pedig általában azt tükrözi, hogy a kiadó siettette a megjelenést, és a határidőt csak ilyen kellemetlen kompromisszumokkal lehetett tartani.

A THQ leszögezte, hogy a Darksiders 2 fejlesztése jól halad, és előreláthatólag meg fog jelenni júniusban. De hozzátette, hogy nem fogják siettetni a megjelenését, számukra egy fontos játékról van szó, aminek jónak kell lennie.

Elismerte, hogy a fejlesztőcsapatból korábban elbocsájtottak embereket, de hozzátette, hogy ez nem befolyásolta a Darksiders 2 fejlesztését, ugyanis addig senkit nem küldtek el, amíg a Darksiders 2-vel kapcsolatban feladatai voltak.

Minden bizonnyal ez a játék a THQ egyik utolsó esélye arra, hogy egyre kilátástalanabb helyzetéből kimásszon. Mi szurkolunk nekik, szeretnénk még sok Warhammer 40K és Darksiders játékot látni a jövőben.

Azóta történt

Előzmények