Crytek: Nem ígértünk DX11 patch-et a Crysis 2-höz

Pár nappal ezelőtt a Maximum PC oldal megírta, hogy a Crytek egy új patch-et fog kiadni a Crysis 2 című FPS játékhoz, melyben többek között az "Advanced Graphics" menüpontot, valamint a sokak által hiányolt DirectX11 támogatást is beleteszik a játékba. A cikk szerint a Crytek ezt megerősítette, így mindenki izgatottan várta a fejleményeket.

Ám a patch csak nem akart megérkezni, ezért nyitottak egy témát a MyCrysis.com oldalon, ahol megismételték a Maximum PC által leírtakat. Azonban nem sokáig örülhettek, ugyanis alig 10 perccel a topik megnyitását követően már egy moderátor be is zárta azt, a következő üzenettel:

"Nem értem, hogy miért írt az a weboldal ilyesféle információt, ugyanis semmiféle patch érkezése nem lett megerősítve," - írta. "Ezt a topikot zártam, és hasonló sors vár azokra is, melyekben megpróbálnak pontatlan információkat terjeszteni. Amennyiben bármilyen nagy bejelentés lenne a Crysis 2-vel kapcsolatban, akkor azt a MyCrysis oldalán közöljük. Például ha valahol olvastok valamit egy patch-ről, viszont a MyCrysis.com oldalán azt nem látjátok kiírva, akkor az az információ nem eredeti forrásból származik."

És bár a jelenlegi helyzet szerint nem várható DirectX11 patch a Crysis 2-höz, mindazonáltal a moderátor nem tett semmi olyan említést, hogy ez a későbbiekben ne változna. Már csak azért sem, mert amikor az nVidia kiadta a GeForce GTX 560 Ti VGA-t, akkor a Crysis 2-t DX11-es játéknak aposztrofálta.

Azóta történt

Előzmények