Civilization VI - Előzetest kapott a decemberi frissítés

Az újdonságokra kicivel több mint egy hetet kell várni, előtte viszont kapunk egy élő stream adást is majd a készítőktől.

A 2K és a Firaxis a minap új videóban mutatta be a Sid Meier’s Civilization VI változásait, módosításait és kiegészítéseit, amik 2020. december 17-től lesznek elérhetők a decemberi frissítés részeként, melyeket a Firaxis egy közösségi stream keretében mutat be részletesebben december 16-án 20:00-tól. Az egyensúlyi változtatások és módosítások mellett minden frissítés tartalmaz egy újdonságot is, például egy szcenáriót, játékmódot vagy testreszabási lehetőséget. Az ehavi frissítés újdonsága a játékosok visszajelzései alapján eszközölt változtatások mellett a City-state Picker lesz.

Az augusztusban bemutatott Natural Wonder Pickerhez hasonlóan a City-state Picker lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy kiválasszák hány városállam jelenjen meg játékukban. Véletlenszerű vagy egyedi városállam listával játszhatnak; a City-state Picker remek módja, hogy a játék olyan városállamaival találkozzanak, amikkel talán nem játszottak korábban és újabb lehetőséget biztos a játék nehézségének befolyásolására. Szeretnéd kizárólag Tudományt fokozó városállamokat, hogy segítsenek elérni a Tudományos győzelmet? Vagy netán nehezebbé szeretnéd tenni a termelést az ipari városállamok letiltásával? A City-state Picker rengeteg lehetőséget nyújt a kísérletezésre.

A játékosok visszajelzéseit követően néhány új változtatás is várható a játékban. Ezek között szerepelnek jelentős Social Policy kiegyensúlyozások, valamint Tech és Civic fokozások és MI javítások. Példaként az MI vezetők kevesebb eséllyel követelőznek, ha katonai erőd nagyobb, vagy ha rosszul teljesít egy háborúban. A játékosok továbbá egy új „Stop Asking Me” gombot is találhatnak, amit akkor vethetnek be, mikor egy civilizáció túl sok követelést vagy kérést küld. A frissítés tartalmainak teljes listája december 17-én várható.

Előzmények