Call of Duty: Black Ops - infók és videók

Sok információ és videó került már ki a Black Ops-ból, de jó néhány konkrétumot azért eddig elhallgattak előlünk a fejlesztők. Most viszont kinyitották a szájukat, és csak úgy dőlt belőlük a szó. Lássuk miket is osztottak meg a nagyvilággal.

Itt van rögtön a Combat Training mód, ami arra szolgál, hogy amennyiben nem érezzük magunkat eléggé felkészültnek az online küzdelmekre, vagy csak szimplán nincs kedvünk a társasághoz, akkor a számítógép ellen is játszhatunk multiplayer módban. Vagyis lehetőség lesz különféle erősségű botokat beállítani ellenfélnek.

Szót ejtettek még két fegyverről is, amik megjelennek a játékban, ezek a minigun és egy új típusú gránátvető.

A fegyverek mellett úgynevezett CoD pontok gyűjtésére is lehetőségünk lesz, amiket egy külön játékmódban "wager" tehetjük fel. A fogadások mellett pedig még  képességek, fegyverek és egyéb dolgok vásárlására költhetjük ezeket a pontokat. A játékmódról egy videó is érkezett, alább megtekinthetitek.

Ezen kívül még négy új játékmód is lesz, amik elkülönülnek a "normális" online csatározástól. Mind a négy játékmódot wager meccsként játszhatjuk, vagyis felhasználhatjuk fogadásra a megszerzett CoD pontokat. Nézzük sorban milyen módok is ezek.

Az egyik a One in the Chamber, ami kifejezetten taktikus játékot igényel. Három élet, egy pisztoly, egy töltény. Minden játékos ezekkel van felszerelve, ha a lövésünk mellémegy akkor pisztolyunkból kifogy a töltény, ha viszont találunk és sikerül likvidálnunk ellenfelünket kapunk egyet pluszba, mármint töltényt.

A következő mód a Sticks and Stones, ebben is fegyverkorlátozásra kell számítani, itt azonban robbanó töltettel ellátott számszeríjat, kést és tomahawkot kapunk.

Egy újabb érdekes lehetőség a Sharpshooter, amiben megszűnik a fegyverek okozta probléma, mindenki ugyanazokkal a fegyverekkel eshet egymásnak, de nem lesz korlátozva kizárólag egy típusra. A játék kezdetén azonos fegyverrel indul mindenki, majd bizonyos idő elteltével szintén mindenkinél ez a fegyver lecserélődik egy másikra és így tovább.

A negyedik játékmód a Gun Game. Ebben is egy egyszerű szabály van, az elején mindenki egy pisztollyal kezd, azonban minden egyes likvidált ellenség után újabb fegyver nyílik meg. A végén az győz aki először éri el a legmagasabb szintű fegyvert.

Végezetül pedig az Activision becslése szerint a Black Ops megdönti a Modern Warfare 2 nem éppen gyenge eladási rekordjait. Kíváncsian várjuk ezt a teljesítményt. Szerintetek sikerül neki?

Azóta történt

Előzmények