Black Ops: Elloptak pár kópiát a sokszorosítóból, minimális gépigény

Az egyik alabamai sokszorosító üzemből ellopták a Call of Duty: Black Ops XBOX360-as verziójának pár példányát, és eladták azokat illetékteleneknek. Az egyik kópia állítólag az egyik ismert crackerhez, Ungodly Leakerhez került, aki a Halo: Reach kiszivárogtatása után vált népszerűvé a kalózok körében. Habár az illető tagadja, hogy rendelkezne egy lopott példánnyal, viszont azt elismeri, hogy a tolvajok felajánlották neki.

A legérdekesebb viszont az, amit több fórumon is emlegetnek, hogy állítólag a Treyarch közösségi menedzsere, Josh Olin beregisztrálta magát az egyik hacker-fórumra, és ott azzal próbálta meggyőzni az érintett crackereket, hogy ne adják közkézre a játékot a november 9-én esedékes megjelenés előtt, mert ezzel komoly anyagi problémákat okoznának a vállalatnak.

Azonban ezzel nem sikerült meghatnia a fórum tagjait, ugyanis válaszul egyszerűen bannolták az oldalról. Később sikerült kapcsolatba lépnie egy 97SIRHB nevű felhasználóval, akivel hosszasabb beszélgetést folytatott. Szeretett volna értesüléseket szerezni a potenciális kiszivárogtatókról, valamint rajta keresztül megfenyegette az oldalt, hogy amennyiben kiadják a játékot a megjelenés előtt, akkor bezáratja azt.

A Direct2Drive kínálatában felbukkant a november 9-én megjelenő Call of Duty: Black Ops című játék minimálisnak állított gépigénye. Habár a követelmények eléggé barátiak, mindaddig, amíg az Activision nem közöl hivatalos információkat, ez nem tekinthető véglegesnek. Azért lássuk, hogy körülbelül milyen gépre lesz szükségünk a játékhoz:

  • Operációs rendszer: Windows Vista / Windows XP / Windows 7
  • Processzor: Intel Core2 Duo E6600 vagy AMD Phenom X3 8750, vagy jobb
  • Memória: 2GB RAM
  • Merevlemez: 12GB szabad hely
  • Videokártya: nVidia GeForce 8600GT vagy ATI Radeon X1950Pro, 256MB RAM-mal és Shader Model 3.0 támogatással, vagy jobb
  • Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
  • DirectX: 9.0c

A hivatalos bejelentés a közeljövőben várható a gépigényt illetően, addig be kell érnünk ennyivel.

Azóta történt

Előzmények