Bound by Flame - Epikus történet bemutató

A Gamepod hasábjain már olvashattatok pár beszámolót a Bound by Flame című szerepjátékról - ezeket megtaláljátok az előzményekben -, melyből most egy új videót adott ki a Focus Home Interactive. A Spiders Games csapata márciusban jelentette be a program fejlesztésének kezdetét, melyben egy zsoldost fogunk alakítani, akinek testét egy tűzdémon szállta meg.

Morális döntések egész sorozatával szembesülünk végigjátszáskor, miszerint vagy elfogadjuk a démon által ránk ruházott pusztító hatalmat a könnyebb előrejutás érdekében - ám ekkor egy idő után teljesen az ő uralma alá kerülünk -, vagy inkább lemondunk róla és emberségünket megőrizve humánusabb eszközökkel oldjuk meg magunk és mások problémáit, így valódi hőssé válhatunk, természetesen ez jóval rögösebb út, mint az előző.

A Bound By Flame című szerepjáték megjelenése 2014. elején várható, PC-re, PS3-ra, PS4-re és XBOX360-ra (XBOX One kiadásról egyelőre nem esett szó).

Azóta történt

Előzmények

  • Bound By Flame: PS4 bemutató

    A Spiders Games új szerepjátéka az eddig bejelentett platformokon kívül PS4-re is érkezik, ebből láthatunk egy kis előzetest.

  • Bound by Flame - Bejelentés

    A Focus Home Interactive bemutatta a Spiders Games legújabb és legnagyszabásúbb projektjeként számon tartott akció-szerepjátékot.