Borderlands 3 - Az új konzolokkal érkezik a nextgen frissítés

A játék mind Xbox Series X/S-en, mind PlayStation 5-ön 4K/60FPS módban is játszható lesz.

A 2K és a Gearbox örömmel jelenti be, hogy a Borderlands 3 újgenerációs frissítése már a Microsoft és a Sony új konzoljának megjelenése napján elérhető lesz, így a játék újgenerációs verziója Xbox Series S/X-en már 2020. november 10-től, PlayStation 5-ön pedig 2020. november 19-től játszható lesz. Minden a jelenlegi generációs változatot birtokló vagy megvásárló ingyenesen letöltheti majd a frissítést ugyanazon konzolcsalád újgenerációs változatára.

„A Borderlands egy úttörő, rekordfelállító, kritikusok által elismert sorozat, melynek egyedülálló játékmenetét, őrületét és szórakoztató élményeit már játékosok milliói tapasztalták meg több generáción keresztül” mondta Randy Pitchford, a Gearbox Entertainment alapítója és producere.

„A Borderlands 3-mal tovább folytatjuk a terjeszkedést idén novemberben az újgenerációs Xbox és PlayStation konzolokon, így sose volt még jobb lehetőség csatlakozni a mókához.”

Az ismert sorozat harmadik felvonása teljesen az újgenerációs konzolokra lett optimalizálva, hogy azok erejét kihasználva új szintre emelje a Borderlands-univerzum látványvilágát. Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön a Borderlands 3 60 FPS-sel és 4K felbontásban lesz élvezhető az egyszemélyes és internetes kooperatív játék során, valamint minden újgenerációs konzol három és négy fős helyi osztott képernyős támogatással is rendelkezni fog. Emellett a játék két fős helyi osztott képernyős kooperatív módban is élvezhető lesz, ami egy ingyenes frissítés részeként 2020. november 19-től PlayStation 4-en, 2020. november 10-től pedig Xbox One-on is elérhető lesz.

Azóta történt

Előzmények

  • Borderlands 3 teszt

    Hét év után visszatért a looter-shooter játékok öregapja, mi pedig megnéztük, mit tud felmutatni ennyi idő elteltével. A Borderlands 3 összességében nem is okozott csalódást.