Hirdetés

Új szezonbérlettel bővül a Borderlands 3

A játék nextgen verzióinak megjelenési dátumának leleplezése után a 2K és a Gearbox a minap felfedte az új Season Pass-t.

Hirdetés

A Season Pass 2 tartalmazni fog két vadonatúj kiegészítést – Designer’s Cut és Director’s Cut –, plusz vadonatúj kinézetet mind a négy Vault Haunter számára, melyek a hónap végén kerülnek majd bemutatásra. A Designer’s Cut teljesen új Borderlands 3 játékélményeket kínál további képességfák bevezetésével minden Vault Haunternek, egy új önálló Arms Race móddal és sok mással.

ASeason Pass 2 2020. november 10-tól lesz megvásárolható PC-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series S/X-re és Xbox One-ra, és a Designer’s Cut is ugyanezen naptól lesz elérhető. A Director’s Cut várhatóan 2021 tavaszán lesz elérhető. (A kiegészítőkhöz a Borderlands 3 alapjáték szükséges.) További részleteket a fejlesztők a következő időpontokban árulnak el:

  • 2020. október 20. 18:00 – A Borderlands Creator Team élő közvetítésben mutatja be Amara és FL4K új képességfáját;
  • 2020. október 22. 18:00 – A Borderlands Creator Team élő közvetítésben mutatja be Moze és Zane új képességfáját;
  • 2020. október 29. 18:00 – A The Borderlands Show új epizódjában bemutatkozik az új Arms Race mód fejlesztői interjúk és sok más kíséretében;
  • 2020. október 30. 18:00 – A The Bordercast élőben közvetíti az első Arms Race végigjátszást különleges vendégekkel.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Előzmények