Blizzard: Remélik, hogy sikeres lesz a Star Wars: The Old Republic

A Star Wars: The Old Republic című MMO játék a BioWare első masszívan többszereplős online próbálkozása lesz, aminek a jelek szerint komoly sikerekre van kilátása. És habár a program a Blizzard által készített World of Warcraft egyik konkurense lesz, ők is drukkolnak, hogy a The Old Republic kellőképpen sikeres is legyen.

Frank Pierce szerint, amennyiben jól csinálják, ez a program az MMO piac meghatározó részévé válhat, és ezért nem csak az EA, hanem az egész iparág számára is fontos. A Blizzard másik vezetője, Mike Morhaime is reményét fejezte ki arra nézve, hogy sikeres lesz a BioWare MMO játéka.

Elmondása szerint azért drukkolnak a program sikeréért, mert amennyiben a The Old Republic rendszere beválik, és csakugyan sok olyan játékost is sikerül megnyerniük, akik eddig még nem játszottak MMO játékokkal, úgy arra is van esély, hogy ezek a játékosok más hasonló programot is kipróbálnak majd (Persze itt elsődlegesen a World of Warcraft-ra gondolt, de akár a Blizzard következő generációs MMO projektje is érdekelheti majd őket).

A Star Wars: The Old Republic megjelenéséről eddig annyit tudni, hogy 2011. július elseje és december harmincegyedike között fog érkezni. A legvalószínűbb időpont szeptember, ugyanis korábban voltak arra utaló jelek, hogy akkor tervezik kiadni a játékot.

Azóta történt

Előzmények