Battlefield 3: Nem lesz benne színmódosító konzolparancs

Pár nappal ezelőtt ígérte meg a DICE, hogy egy konzolparancsot integrálnak a Battlefield 3 című háborús FPS játékba, amivel ki lehet iktatni az eredeti, szürkés színfiltert. Tették ezt azután, miután jó pár játékost bannal fenyegettek meg, amiért színmódosító modokat használtak. Az alábbi videón láthatjátok az eredeti és a moddolt színvilágot:

A bejelentést követően nem sokáig örülhettek a játékosok, ugyanis a minap visszavonták azt, valamint a stúdió egyik tagja, Michael Kalms elnézést kért azért, hogy hamar ígért olyasmit, amit nem tudnak betartani. Indoklásul azt hozta fel, hogy az egész csapat nagyon büszke a Battlefield 3 című játékra, ezért nem is akarnak benne semmit megváltoztatni. Ezért hát semmiféle konzolparancs nem várható a játékhoz, aki pedig továbbra is módosítgatja annak kinézetét, az kitiltásban is részesülhet.

Így tehát minden marad a régiben, aki továbbra is szeretne a Battlefield 3-al játszani, annak el kell fogadnia ezt a szürkés színvilágot. Akinek pedig ez nem tetszik, legfeljebb a készítők felmenőit szidhatja magában.

Azóta történt

Előzmények