2019. augusztus 19., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

A Minecraft készítője már nem haragszik a Facebookra

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Twitter

Notch, a Minecraft készítője kihátrált pár hónapja az Occulus Rift mögül, amikor kiderült, hogy a Facebook felvásárolja a gyártót, most azonban már nem haragszik a cégre.

Hirdetés

Lenyugodott Markus Persson, ismertebb nevén Notch, aki az Occulus Rift Facebook általi felvásárlásakor közölte, hogy kihátrálnak a virtuális valósággal megáldott Minecraft mögül. Tegnap Twitterén azt mondta, hogy sikerült megemésztenie a felvásárlással kapcsolatos dolgokat, és most azért ideges, mert lyuk van a kedvenc zokniján. John Carmack szinte azonnal reagált az üzenetre: azt írta, Notchnak csak jelet kell adnia, elküldenie a forrást, és Ő megoldja, hogy a játék tökéletesen fusson "tudjukmin".

Notch, a Minecraft fejlesztője már nem haragszik a Facebookra

Ettől függetlenül azonban nem kell feltétlenül azt várni, hogy a napokban felbukkan a Minecraft Oculus Riften. Notch a témát firtató kérdésre azt írta, hogy a fejlesztőcsapaton múlik minden, mert ő már nem szól bele aktívan a játék készítésébe. Ha Markus Persson tényleg úgy döntene, hogy a Minecraft érkezhet Occulus Riftre is, akkor is még hetek, hónapok megbeszélése áll a Mojang és a Facebook előtt, de a kezdet bíztató.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.