2019. augusztus 19., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PS4 rovat

Megbukott a Sony minőségellenőrzésén a Minecraft

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Twitter

Késik a PlayStation 4-re érkező Minecraft, mert sikerült pár olyan hibát találni a végső ellenőrzés során, amelyek miatt nem adta rá áldását a Sony.

Hirdetés

Eredetileg még a hónapban megérkezett volna a Minecraft PlayStation 4-re szánt változata a Sony virtuális üzletébe, azonban a portoláson dolgozó 4J Studios Twitterén beismerte, hogy késés várható. Igen komoly hibákra bukkantak a konzolgyártó minőségellenőrzése során, amelyeket mindenképpen ki kell javítani, mielőtt a más platformokra több tízmilliós példányszámban már értékesített játék megérkezhetne PS4-re is.

A nagyságnak kicsivel tovább kell várnia a PlayStation 4-es Minecraftra

A Sony természetesen igyekszik aktívan besegíteni a hibaelhárításba, de legkorábban pár hét múlva kezdhetik meg a termék újraellenőrzését, amely során, ha mindent rendben találnak, már mehet is a PS Store-ra. A munkán dolgozó 4J Studios arról ugyanakkor nem beszélt, hogy a PlayStation Vita és Xbox One munkálatokkal kapcsolatban is merültek e fel problémák, így igen valószínű, hogy ez utóbbi két platformra a játék időben, még a hónapban megérkezik.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.