Hirdetés

Gamescom 2014: Minecraft PlayStation Vita trailer

Hirdetés

A 4j Studios fejlesztésében, a Mojang producerálásában érkezik a Minecraft hordozható változata - ezúttal azonban nem mobiltelefonokra, hanem PlayStation Vita konzolra. A most egy videót kapó handheld változat az előzetes információk alapján a PS3-as változat portolása lesz, minimális átjárás is várható a két gép között (a világok és a megvásárolt DLC-k mindkét platformon elérhetőek lesznek).

A Minecraft, amelynek eladásai több tízmillióra tehetőek, kifejezetten szórakoztató bármelyik platformra is vásároljuk meg: a legújabb mobilos frissítésnek köszönhetően már Androidon és iPhone-on is végtelen világgal és milliónyi lehetőséggel kényezteti a rajongókat. A PlayStation Vita-s megjelenés még a hónapban várható.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

 • Gamescom 2014: Bloodborne

  A Dark Souls sorozat készítőinek új játéka kizárólag PlayStation 4-re debütál majd, a sötét hangulat és az izzasztó nehézség pedig látatlanban is garantált.

 • Gamescom 2014: The Tomorrow Children

  A Q-Games készülő játékában bányászhatunk, harcolhatunk és építkezhetünk a túlélésért, ráadásul szovjet légkörben.

 • Gamescom 2014: túl a PlayStationon

  A Sony is letudta az idei Gamescomos bemutatót és bő egy órában, döbbenetes bejelentések nélkül tisztességesen lezavarták a szokásos showjukat.

 • Gamescom 2014: túl a Microsoft konferenciáján

  Idén is megtartotta szokásos sajtókonferenciáját a Microsoft, amelyben egy darab meglepetés mellé a már unalomig ismert címeket és frázisokat hallgathattuk.