A BioWare dolgozik a Witch Hunt DLC javításán

Úgy tűnik, hogy akik a megjelenéskor megvették a Dragon Age - elméletileg - utolsó DLC csomagját, a Witch Hunt-ot, azok egy bug kellemetlensége miatt nem tudják importálni rendesen a karakterüket, így nem is tudhatják meg, hogy mi történt valójában Morrigan-nel.

A probléma azokat érinti elsősorban, akik a mentett karakterüket importálták a DLC-be, ugyanis a történet alakulásáról tárolt adatokat nem veszi át az új kiegészítő. Így voltaképpen ugyanazt kapjuk végkifejletnek, mintha új karaktert készítettünk volna. Mivel erről nem lehet spoiler-mentesen írni, ezért aki kíváncsi rá, hogy a bug hogyan jelentkezik, annak majd a fórumon elmondom (Én is belefutottam ebbe, és eléggé elcsodálkoztam).

Akik majd a végén a mentéseiket szeretnék továbbvinni a Dragon Age második részébe is, azok várják meg a javított verziót, melyet már készítenek a BioWare emberei. Erről Mark Darrah, a játék producere számolt be a játék hivatalos fórumán. Hozzátették még azt is, hogy némely esetben a Witch Hunt végigjátszása után nem készül el a rendes mentés sem, ennek a megoldásán szintén dolgoznak.

Előzmények