Hirdetés

2017. november 18., szombat

Gyorskeresés

2. világháborús FPS érkezik a Battalion 1944 személyében

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Kickstarter

Alig egy nap alatt összejött a Kickstarter projektért kért összeg, úgy tűnik, hogy hiányzik az embereknek a világháborús éra.

Az elmúlt években elleptek minket a modern, vagy futurisztikus FPS játékok, holott sokak szerint érdemes lenne minőségi játékot készíteni ismét a világháborús korszakból. Akadnak próbálkozások természetesen, de úgy tűnik, hogy a Bulkhead Interactive által fejlesztett Battalion 1944 egy minden ízében különleges alkotás lehet.

A 2. világháborús játékot az Unreal Engine 4 hajtja, célja pedig, hogy klasszikus shooterként mutatkozzon majd be az érdeklődőknek. Úgy tűnik, hogy igen nagy az érdeklődés a játék iránt, a Kickstarteres kampány indulása után alig egy nap kellett a kívánt 100 ezer font eléréséhez. Akik kíváncsiak a részletekre, azok látogassák meg a Battalion 1944 Kickstarteres oldalát, ahol egyéb információkat is megtudhatnak a programról, amely PC-re, Xbox One-ra, és PlayStation 4-re fog majd megjelenni valamikor 2017. májusában.

Előzmények

 • Fallout 4 előzetes

  A sorozat rajongóinak hét évet kellett várni a következő számozott folytatásra, de a kitartás meghozta gyümölcsét: hamarosan visszatér a legendás Fallout, ami márkanévvé fejlődött az elmúlt évek során.

 • Games With Gold játékok októberben

  Október a Halloweenről szól az Egyesült Államokban, így nem meglepő, ha a havi ingyenes Gold játékokat is a zombik uralják mindkét Xbox platformon.

 • Verdun teszt

  A játékipar által nagy ívben elkerült első világháború árokharcába invitál a Verdun nevű online, csapatjátékos FPS, autentikus audiovizuális prezentációval és fegyverarzenállal.

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.