Új hozzászólás Aktív témák

  • Horka1

    tag

    válasz F.csaba #9440 üzenetére

    Na hát erre válaszolnom kell :DD Mert igen megnevettettél ezzel az írásoddal.

    Örök halál. Ez a legviccesebb. Hogy lehet örökkévaló, ami nincs, mert hogy a halál a nem létezés, maga. Örökkévaló pedig csak egy létező lehet. Látod a tálentumaidat (intellektuális képességek) szórod szerte szét (zsebpénz) és Isten még sem veszi el tőled. Mert az emberekkel szemben Isten tudja mi a szeretet, ti meg jó lenne ha a teremtőhöz megtérnétek, és nem valami sorozat tömeggyilkos Istenség imádói lennétek végre. Vagy legalább ne állítsátok magatokról, hogy valami szent dolog ismeretének birtokában vagytok. Habár egy hazudozó, gyilkos Isten hívei nem is csinálhatnak mást.

    Eredendő bűn pedig nem lehetséges. Mivel a biblia írja. Bűn, a törvény ismerete óta van. Az édenben pedig, még a törvény, mint kategória sem jelenik meg. Nem mondott Isten olyat senkinek, hogy az a törvény (valami nem attól törvény, hogy te annak tekinted. Oda van írva, vagy nincs oda írva, hogy törvény? NINCS), hogy ne egyél a fáról. Csak úgy mondta, hogy ne egyél róla.

    Aztán sok mindent mond az ember a gyerekének, amit az megszeg, aztán megbocsátasz, mert szereted, aztán a gyerek elköveti megint, és te megint megbocsátasz, és még 77-szer is megbocsátasz, hát még az Isten mennyire megbocsát egy hibáért, főleg olyanért, amit maga Isten is elkövet nevezetesen, hogy hagyja magát a Sátántól elcsábítani.

    Mert lássuk be, hogy Jób története úgy kezdődik, hogy Istennel szemben ott áll a Sátán. Az a szentség ami istent körül övezi, nem pusztította el a Sátánt. Ez is érdekes. Tehát diskurálnak, és Isten némi gőgről tesz bizonyságot a történetben: Láttad e az én szolgámat? Sátán - ó Láttam biz tökéletes ő (mézes-mázas dícsérgetés- Istennek hízik a mája :))) De csak azért imád, mert mindene megvan. Erre Isten, - nosza fogadjunk, hogy akkor is imádni fog, ha elveszed mindenét? És fogadnak, kezdődik a hazárdírozás. Az Isteni szerencsejáték Rt közvetítését látják. Isten, prédául kínálja, legszentebb hívét. Megéri betartani a parancsolatokat, meg a törvényt, mi? Mindegy mit csinálsz akkor is prédává tesz. Röhej.
    És mi a tét? Tét hogy kié lesz a dicsőség. Kinek lett igaza? Istennek? (Jób akkor is tiszteli, ha nincs semmije) vagy a Sátánnak? Hoppá, Isten neki áll (képletesen-birkózni a Sátánnal) Mindketten sárosak lesznek, csak a Disznó élvezi is :)))
    Tehát Isten, dicsőségért, versenybe kel a Sátánnal. Közröhej!!

    Csak a vak nem látja, hogy az egész történet, egy igen gyenge logikára épülő manipuláció.

    És te ebben hiszel, nekem meg ez előtt kellene hajlongva mantrázni, és hamuval szórni a fejem, meg megszaggatni a ruhám, mert micsoda mocskos bűnös alak vagyok mi?

    Hagyjuk már békén egymást.

    Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/

Új hozzászólás Aktív témák