Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    Sziasztok . tudnátok ajánlani egy FULL HD kamerát nekem. Anuykámnak lenne ajándékba. Igaz Én Angliába élek itt venném ,de nem filmet akar forgatni csak ha megy az erdőbe vagy suliba az osztályának valami programját felvenni szóval nem kell túl drága. ezt ő is kikötötte ,hogy ha egyszer vesz nem akar túl drágát!

    Legyen pici elférjen egy női táskába és legyen jó. Mármint ez alapján optimális , reális kamerát tudtok ajánlani? Ne értsetek félre nem spórolni akarok ,de fölösleges neki 100 funkciós akármicsoda is és ezt nézte ki [link] vagyis ő nem tudja csak mondta mennyire teszik neki és ez 200 font a black edition meg 280 szóval mivel ezt nézte ki ennél ebbe a kategóriába gondolkozok árban! Mivel ezek ilyen extreme sporthoz vannak és Ő nem ez a kategória így gondoltam normális kamerát vennék neki,de ha ennél drágább akkor inkább ezt veszem neki mert ez tetszett.

    Szóval ha tudtok valami alternatív választékot ajánlani megköszönném!

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák