Új hozzászólás Aktív témák

  • Chrystall

    senior tag

    válasz djnice #4225 üzenetére

    Én ezzel azért vitatkoznék. Vannak valóban ilyen lencsék, de vannak olyanok is amik nem ilyenek, és nem feltétlenül kerülnek azok sem egy vagyonba. Általában akkor lehet ilyet olvasni, hogyha túl hosszú lencsét vesz valaki, és amiatt lesznek a sarkok homályosak, de pl. nekem egy mezei kínai nagylátóm van, hosszú, a széleken nem homályosít, más kérdés persze, hogy 5x-ös zoom fölött életlen a kép. De nyilván ezért került 5000 Forintba.

    Más részről meg, vannak olyan kamerák is, amikben beépített nagylátó van, és a sarkoknál mégis homályos.

    Szóval most attól, hogy opcionális-e a lencse vagy beépített, még egyik nem fog rosszabbul teljesíteni, mint a másik. Jót kell választani, és akkor az jó is lesz. A Raynox-ot például dícsérik nagyon, és meg lehet csípni olcsón.

    Egyébként a Canon-on intelligens opcionális lencse kezelés van, bát azt nem tudom, hogy ez csak a saját márkájukra vonatkozik-e, vagy sem, de gondolom nem. Hiszen mindet ugyanúgy kell az objektívre csavarni.

    Egyébként felrakom megint a Canon felvételt ha kell valakinek. Csak pár file van, de van nappalról is estéről is, a lényeg rajta van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák